Fermenter av Aaron Adams, Liz Crain

Fermenter av Aaron Adams, Liz Crain

Produktbeskrivelse

Boken 'Fermenter', skrevet av Aaron Adams og Liz Crain, tar inspirasjon fra den anerkjente 'Noma Guide to Fermentation', men presenterer konseptene med en punkete, DIY-estetikk og en filosofi som omfavner feiling som en del av læringsprosessen. Forfatternes restaurant i Portland, Oregon, kjent som vegansk hovedstad i Amerika, spesialiserer seg på kulinarisk fermentering for å skape unike og funky smaker. Denne boken gir deg nøklene til å håndlagde lokale tempehs laget av bønner og korn, ferske og modne veganske oster, boblende probiotiske drikker samt koji-fermenteringer, slik at du kan revolusjonere smaksprofilene i ditt eget kjøkken! Forfatterne oppfordrer leserne til å følge dem ned i denne høyt vanedannende (og rimelige) reisen, der du kan lage helt egne matvarer, fri for masseproduksjon og kommersielle påvirkninger. Enten du allerede er en smakfull surkål-mester eller ønsker å heve ditt veganske hjemmekokk-nivå, finner du over 60 fristende oppskrifter, inkludert: * North Coast Kraut (laget med tang!) som er en flott nybegynner-lacto-ferment, full av probiotiske fordeler * Kikertmiso: en...

Prishistorikk

Lavest
280 KR
Høyest
379 KR
Gjennomsnitt
304 KR
Median
289 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Fermenter av Aaron Adams, Liz Crain
GTIN/EAN/ISBN 9781632174710
Kategorier Bøker