Eclairs har blitt den nyeste favoritten innen bakeverdenen, og den klassiske franske bakverket har fått en ny generasjon bakere til å ta det i bruk. Å lage disse delikate bakverkene hjemme er mye enklere enn du kanskje tror. I denne boken gir en av Europas fremste konditorer, Christophe Adam, deg en enkel og tilgjengelig tilnærming til kunsten å lage eclairs. Med fargerike sider og hundrevis av detaljerte steg-for-steg fotografier, føles det som om Christophe står ved din side og gir deg undervisning i ditt eget kjøkken. I løpet av de siste tolv årene har Christophe perfeksjonert eclairs og forvandlet dem til en gourmetopplevelse som kombinerer uvanlige og fantasifulle frukter, smaker, farger og teksturer, noe som resulterer i luksuriøse eclairs som vil friste deg til å ta flere. Boken inneholder 35 oppskrifter, hvorav 15 er for nybegynnere og 20 for mer erfarne bakere, perfekte for alt fra uformelle sammenkomster med familie og venner til formelle feiringer. Med disse lette instruksjonene og litt øvelse vil du raskt mestre kunsten å skape egne eclairs av høy kvalitet.