How Not to Diet: The Groundbreaking Science of Healthy, Permanent Weight Loss
Produktbeskrivelse
Oppdag banebrytende vitenskap som ligger til grunn for varig vekttap i denne kraftfulle boken fra den bestselgende forfatteren av "How Not to Die". I en tid der trendy dietter og vekttapstrender stadig dukker opp, fortsetter fedmeprosenten å stige, noe som fører til en økning i sykdommer og helseproblemer. Det er på høy tid med en ny tilnærming. Dr. Michael Greger, en internasjonalt anerkjent ernæringsekspert, lege og grunnlegger av nettstedet Nutrition Facts, retter nå blikket mot den nyeste forskningen om de fremste årsakene til og løsningene for fedme. I denne boken gjør Dr. Greger grundige undersøkelser av optimal mat for vekttap, samtidig som han vurderer hvordan disse matvarene faktisk påvirker helsen vår og livslengden. Han presenterer de essensielle ingrediensene i et ideelt vekttapskosthold, inkludert faktorer som kaloriinnhold, insulinindeks, og hvordan matvarer påvirker vår tarmmikrobiom. Gjennom disse innsiktene viser han hvordan plantebasert kosthold er avgjørende for vår helse og velvære.