What Goes with What: 100 Recipes, 20 Charts, Endless Possibilities
Produktbeskrivelse
Fra den bestselgende kokebokforfatteren Julia Turshen kommer en original, inspirert og interaktiv tilnærming til matlaging som fjerner gjetting fra hverdagsmåltider. Boken har blitt ansett som en av årets beste kokebøker av New York Times, NPR og Washington Post. I følge Dorie Greenspan, en bestselgende forfatter fra New York Times, er Julia vår beste venn på kjøkkenet. Med enkle, uformelle og tilfredsstillende oppskrifter, kombinert med en genuin, relaterbar og problemløsende tilnærming, er Julias kokebøker noe vi alltid tyr til når vi lurer på hva vi kan lage med noe kjøttdeig, eller om vi kan få til dessert med noen få grunnleggende ingredienser fra skapet. I bunn og grunn henvender vi oss til Julia når vi vil vite hva som passer sammen: for å forstå hvordan vi kan forvandle de tilsynelatende kjedelige innholdene i kjøleskapet til et spennende måltid. I sin nyeste bok tilbyr Julia leserne en ny måte å tenke på matlaging, en metode som fokuserer på å mestre alkemien i et måltid.