Oppdag kunsten å lage italiensk mat med "Pasta og pizza" av Norges mest anerkjente italienske kokk, Dag Tjersland. I denne inspirerende kokeboken krysser Tjersland ikke bare de fysiske grensene mellom Norge og Italia, men også de kulinariske; han kombinerer norsk matkultur og råvarer med tradisjonelle italienske oppskrifter. Leserne får tilgang til over hundre fristende oppskrifter, inkludert klassiske pastaretter og pizzaer, samt flere spennende nyskapninger, som den unike pizzaen med hummer og torskekjake. Boken inneholder grundige instruksjoner for å lage perfekte deiger til både pasta og pizza, samt deilige tomatsauser som holder til et års forbruk. Tjersland inkluderer også uimotståelige oppskrifter på lasagne og risotto, og gir nyttige tips om hvilke viner som passer til de ulike rettene. Med vakre matbilder av Norges fremste matfotograf, Christian Brun, som har dokumentert deres reiser i Italia, blir dette en kokebok du ikke bare vil bruke på kjøkkenet, men også glede deg over å bla i.