Food and Cooking of Colombia and Venezuela av Patricia Mccausland-Gallo

Food and Cooking of Colombia and Venezuela av Patricia Mccausland-Gallo

Produktbeskrivelse

Boken "Food and Cooking of Colombia and Venezuela" av Patricia McCausland-Gallo tar leseren med på en kulinarisk reise gjennom de rike og varierte mattradisjonene i Colombia og Venezuela. Her finner man en grundig utforskning av ingredienser, smaker og teknikker, samt 65 klassiske oppskrifter som reflekterer landenes etniske, geografiske og historiske mangfold. Oppskriftene spenner fra uimotståelige gate-snacks som Arepas de Huevo (egg-fylte maistortillas) og Empanaditas (små kjøttpaier) til fristende desserter som Tamarind Balls og Hojaldras (appelsinbakels). Boken gir også et interessant blikk på mattradisjoner som strekker seg tilbake til det pre-kolombianske perioder, samt spanske innflytelser fra kolonitiden. Med mer enn 400 imponerende fotografier og komplett næringsinformasjon for hver oppskrift, er dette et uvurderlig verk for alle som ønsker å dykke ned i den mangfoldige maten fra disse to landene.

Prishistorikk

Lavest
229 KR
Høyest
246 KR
Gjennomsnitt
239 KR
Median
241 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Food and Cooking of Colombia and Venezuela av Patricia Mccausland-Gallo
GTIN/EAN/ISBN 9781903141830
Kategorier Bøker