Food Processing Technology av P.J. (Visiting Fellow Oxford Brookes University UK) Fellows
Produktbeskrivelse
Matbehandlingsteknologi: Prinsipper og praksis, utgave fem, tar for seg de nyeste trendene og utviklingene innen matprosesseringssektoren. Boken er grundig oppdatert for å tilby omfattende og aktuell teknisk informasjon. For hver enhet operasjon innen matbehandling presenteres først teori og prinsipper, etterfulgt av det kommersielt brukte utstyret og dets driftsforhold, samt effektene av operasjonen på mikroorganismer, samt de ernæringsmessige og sensoriske kvalitetene ved de aktuelle matvarene. Del I beskriver grunnleggende konsepter; Del II fokuserer på operasjoner som finner sted ved romtemperatur; Del III omhandler prosessering som involverer varme; Del IV dreier seg om prosessering ved å fjerne varme; og Del V beskriver etterbehandlingsoperasjoner. Denne boken fortsetter å være den mest omfattende referansen innen feltet, idet den dekker alle behandlingsenheter i ett enkelt bind. Tittelen inneholder viktige begreper og definisjoner, eksempler på problemer, anbefalte videre lesninger og illustrerte prosesser.