Food Processing Technology av P.J. (Visiting Fellow Oxford Brookes University UK) Fellows

Food Processing Technology av P.J. (Visiting Fellow Oxford Brookes University UK) Fellows

Produktbeskrivelse

Matbehandlingsteknologi: Prinsipper og praksis, utgave fem, tar for seg de nyeste trendene og utviklingene innen matprosesseringssektoren. Boken er grundig oppdatert for å tilby omfattende og aktuell teknisk informasjon. For hver enhet operasjon innen matbehandling presenteres først teori og prinsipper, etterfulgt av det kommersielt brukte utstyret og dets driftsforhold, samt effektene av operasjonen på mikroorganismer, samt de ernæringsmessige og sensoriske kvalitetene ved de aktuelle matvarene. Del I beskriver grunnleggende konsepter; Del II fokuserer på operasjoner som finner sted ved romtemperatur; Del III omhandler prosessering som involverer varme; Del IV dreier seg om prosessering ved å fjerne varme; og Del V beskriver etterbehandlingsoperasjoner. Denne boken fortsetter å være den mest omfattende referansen innen feltet, idet den dekker alle behandlingsenheter i ett enkelt bind. Tittelen inneholder viktige begreper og definisjoner, eksempler på problemer, anbefalte videre lesninger og illustrerte prosesser.

Prishistorikk

Lavest
1070 KR
Høyest
1115 KR
Gjennomsnitt
1095 KR
Median
1093 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Food Processing Technology av P.J. (Visiting Fellow Oxford Brookes University UK) Fellows
GTIN/EAN/ISBN 9780323857376
Kategorier Bøker