Food Safety

Food Safety

Produktbeskrivelse

Boken "Food Safety" fungerer som en oppdatert referansekilde som utforsker beste praksis innen matkvalitetssikring. Kapitlene tar for seg analytiske metoder for å måle matforurensninger, kvalitetssikring og risikovurdering knyttet til matlagring, samt anvendelse av matirrasjonering. Bidragsyterne diskuterer hvordan kvalitetssikring og ledelse bidrar til å etablere bærekraftige og sikre matsystemer på globalt nivå. Boken dekker emner som teknikker for å måle matforurensninger, giftstoffer, tungmetaller og innholdet av pesticider i mat. Bokens fremhevede egenskaper inkluderer: en grundig undersøkelse av mattrygghetens rolle i globale matforsyningskjeder, en beskrivelse av ulike deteksjonsteknikker for forurensninger og giftstoffer i mat, diskusjon om anvendelse av nanoteknologi og andre innovasjoner innen mattrygghet og risikovurdering, samt en gjennomgang av internasjonale forskrifter for håndtering av matfarligheter. Boken inkluderer også prinsippene for fareanalyse og kritiske kontrollpunkter (HACCP). Dette verket er en essensiell ressurs for studenter, forskere og fagfolk i industrien som ønsker å forstå og håndtere utfordringer innen mattrygghet.

Prishistorikk

Lavest
1659 KR
Høyest
1944 KR
Gjennomsnitt
1862 KR
Median
1904 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Food Safety
GTIN/EAN/ISBN 9781032369990
Kategorier Bøker