I denne oppfølgeren til den IACP-prisbelønte og New York Times bestselgende kokeboken Genius Recipes, er Food52 tilbake med en samling av de mest elskede og omtalte dessertene fra vår tid, samt de mindre kjente skattene som snart vil få sitt eget rykte. Dette er en samling som ikke bare vil gjøre deg til en lokal legende, men også til en smartere baker. Med inspirasjon fra hennes James Beard Award-nominerte Genius Recipes-spalte, har kreativ direktør Kristen Miglore fått hjelp fra det generøse og kunnskapsrike Food52-fellesskapet i jakten på de mest banebrytende dessertoppskriftene fra kjente kokebøker, kokker og bakere. Resultatet er en uunnværlig guide som samler ikoniske desserter fra det siste hundreåret, som Maida Heatter's East 62nd Street Lemon Cake, François Payard's Flourless Chocolate-Walnut Cookies, og Nancy Silverton's Butterscotch Budino. Boken avslører også mindre kjente skatter, som en trøstende Peach Cobbler med Hot Sugar Crust fra Renee Erickson og en fantasifull Parsnip Cake.