I den oppdaterte og utvidede fjerde utgaven av "Antiinflammatorisk hverdagsmad" deler kostveileder Camilla Clevin sine beste tips for å lage hverdagens måltider med fokus på antiinflammatoriske ingredienser. Boken presenterer en rekke enkle og raske oppskrifter, designet for å passe inn i en hektisk livsstil. Det antiinflammatoriske kostholdet bidrar til en naturlig balanse av næringsstoffer i kroppen, noe som gir kroppens evne til å bekjempe kronisk inflammasjon et nødvendig løft. Oppskriftene er laget med få og lett tilgjengelige ingredienser, alle tilgjengelige i det lokale supermarkedet. Boken er inndelt i tre praktiske seksjoner, slik at du enkelt kan sette sammen måltidene etter eget ønske – enten du ønsker hovedretter, grønnsaksretter eller dip. Ifølge hudlege Tina Holst Larsen kan et antiinflammatorisk kosthold ikke bare bidra til å forebygge diabetes og inflammatoriske hudsykdommer som psoriasis, men det antas også å ha en beskyttende effekt mot kreft. Med Clevins oppskrifter kan du enkelt implementere et sunnere kosthold som gir velvære til både kropp og sinn.