I 'Fra jord til bord; 100 sunne og bærekraftige oppskrifter', inviterer Gry Hammer, en anerkjent forfatter og matentusiast, deg til å utforske en verden av mat som er både smakfull, sunn og klimavennlig. Denne boken er en perfekt ressurs for deg som ønsker å leve mer bærekraftig og spise naturlig. Gry deler sin lidenskap for tradisjonsmat, som omfatter kjøtt fra dyr som har gått på beite, upasteurisert melk, langkokte kraftretter, fermenterte grønnsaker og selvplukkede urter. Med over 100 ulike oppskrifter, inkludert brød, pålegg, kjøtt- og fiskemiddager, vegetarretter og søte fristelser, vil du finne noe for enhver anledning. Alle oppskriftene er nøye utvalgt for å unngå ultraprosessert mat og for å fremheve de helsebringende egenskapene til råvarene. Boken inneholder også nyttige guider til sesongens råvarer og tradisjonelle konserveringsmetoder som sylting, speking og fermentering. Bli med på en reise fra jord til bord og oppdag gleden av å lage mat fra bunnen av, samtidig som du tar vare på helsen din og planeten.