French Country Cooking av Elizabeth David

French Country Cooking av Elizabeth David

Produktbeskrivelse

French Country Cooking, først publisert i 1951, er en rik og inspirerende kokebok av Elizabeth David, fylt med autentiske oppskrifter fra ulike regioner i Frankrike. Med enestående skriveteknikk og innsikt, illustrerer hun hvordan hver region har sin egen unike smak basert på lokale ingredienser. Fra den enkle fasan-suppen fra Baskerland til den raffinerte retten med hare i kremsaus og kastanjepuré fra Burgund, utforsker Elizabeth David det forbløffende mangfoldet av fransk mat. Hennes verker er ikke bare oppskrifter, men også kulturelle beretninger som gir leseren innsikt i historien bak rettene. Elizabeth David (1913-1992) er en banebryter som forandret den britiske matlagingen. Gjennom sin reise i løpet av andre verdenskrig introduserte hun etterkrigstidens Storbritannia for de solfylte gledene fra Middelhavet, og hennes oppskrifter brakte friske smaker og dufter inn i britiske kjøkken. French Country Cooking er en klassiker som vil glede og inspirere kokker over hele verden.

Prishistorikk

Lavest
181 KR
Høyest
199 KR
Gjennomsnitt
184 KR
Median
181 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn French Country Cooking av Elizabeth David
GTIN/EAN/ISBN 9780140299779
Kategorier Bøker