Utforsk skjønnheten i det franske vinlandet med boken "French Country Cooking: Meals and Moments from a Village in the Vineyards". Dette er en fascinerende reise gjennom en sjarmerende landsby, fylt med 100 enkle, men utsøkte oppskrifter og 150 praktfulle fotografier som formidler livsstilen i et lite fransk samfunn. Misunder ikke omtalen av boken som 'ren gallisk matporno' ifølge The Wall Street Journal. Boken skildrer Mimi Thorissons liv i en forlatt, gammel ch teau i Médoc, hvor hun i sin jakt på lokale ingredienser også knytter bånd til bønder og håndverkere i nærheten. I tillegg lærer hun om husets tidligere eier, en talentfull lokal kokk, noe som gir et unikt perspektiv i oppskriftene. Her finner du en rekke deilige retter inspirert av dette fargerike fellesskapet, inkludert hvit asparges soufflé, pot-au-feu med vinneksport, endiver med skinke og en himmelsk saltet smør sjokoladekake. Boken er rikt illustrert med stemningsfulle bilder, tatt av Mimis mann, Oddur Thorisson, som fanger essensen av livet i vinlandet.