French Provincial Cooking av Elizabeth David

French Provincial Cooking av Elizabeth David

Produktbeskrivelse

«Fransk provinsiell matlaging» er Elizabeth Davids klassiske verk om fransk regionalmat. Boken byr på en rekke enkle oppskrifter på omeletter, souffléer, supper og salater, i tillegg til mer komplekse retter som pâté, cassoulet, steker og desserter. Først utgitt i 1960, er boken både lettlest, inspirerende og underholdende informativ. Om du ønsker å bringe en smule av Frankrike inn i ditt hjem, er «Fransk provinsiell matlaging» en perfekt kilde til inspirasjon. Elizabeth David, ofte ansett som en av de mest innflytelsesrike matforfatterne i Storbritannia, har forvandlet måten vi lager mat på, og hennes verk er en fryd å lese. Med en dyp forståelse av smaker, farger og dufter, fanger hennes ord den franske livsstilen og gjør oppskriftene levende. Boken er ikke bare en kokebok, men en reise inn i de franske provinsene, skildret med lidenskap og presisjon.

Prishistorikk

Lavest
206 KR
Høyest
229 KR
Gjennomsnitt
210 KR
Median
206 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn French Provincial Cooking av Elizabeth David
GTIN/EAN/ISBN 9780140273267
Kategorier Bøker