Enten du er en erfaren kokk eller nybegynner, er "Fresh India" av Meera Sodha den perfekte kokeboken for alle som elsker grønnsaker. Denne samlingen med smakfulle, kjøttfrie indiske retter er en utmerket gave til matentusiaster. I boken finner du både kjente klassikere som dals, curries og pickles, samt nyskapende oppskrifter som utnytter sesongens britiske råvarer på en kreativ måte. Oppdag hverdagsretter laget med tilgjengelige ingredienser, uimotståelige festretter og herlige desserter som: - Sopp- og valnøtt-samosas - Ovnsbakte løkboller - Klistrete mango-paneerspyd - Saltet peanøtt- og jaggery-kulfi. I tillegg inneholder boken nyttige kategorier for førstegangs Kokker, raske 30-minutters oppskrifter og tips for fryse- og hverdagsmatlaging. Følg sesongene med oppskrifter som bruker ingredienser på sitt beste. Alle oppskriftene er plantebaserte og fulle av smak, noe som gjør dem til en glede for både vegetarianere og alle andre matelskere.