Oppdag en verden av smakfulle lavkarboretter med 'Friskere og lettere med lavkarbo' av Dr. Sofie Hexeberg. Denne boken er en autentisk guide for tusenvis av nordmenn som har oppnådd forbedret helse gjennom et kosthold med lavt karbohydratinnhold. Her finner du et variert utvalg av friske, naturlige og fargerike oppskrifter som er både blodsukkervennlige og glutenfrie, perfekt for enhver anledning. Lavkarbomat er ikke bare smakfullt, men også mer næringsrikt enn tradisjonell kornbasert mat, noe som gjør det til et utmerket valg for alle, enten du ønsker å nyte deilige, helsefremmende retter, gå ned i vekt, eller har spesifikke helseutfordringer som autoimmune sykdommer, muskel- og leddsmerter, diabetes eller prediabetes. Boken inneholder et mangfold av oppskrifter – fra frokost til middag, kveldsnacks og desserter. Prøv for eksempel lette og smakfulle kyllingmuffins til frokost, en frisk brokkolisalat med pistasjnøtter til lunsj, deilige koteletter med rosmarin til middag, eller avslutt dagen med en uimotståelig mokkabrownie til kveldskaffen. Med hele 185 oppskrifter å velge mellom, er 'Friskere og lettere med lavkarbo' en uvurderlig ressurs for hele familien som ønsker å spise sunt og godt. Nyt måltidene, og oppdag hvordan du kan styrke helsen din gjennom velsmakende lavkarbomat!