«Forfriskende ukunstlet og fantastisk inspirerende.» - Nigella «Full av elegante idéer og dyp kunnskap om emnet. Hver fruktelsker bør ha en kopi.» - Diana Henry. Denne boken er en hyllest til frukten, og den store variasjonen den kan tilføre matfatet vårt. Fra sprø epler til smøraktige pærer, duftende ferskener og saftige bær, samt livlige sitroner og saftige kirsebær. Boken begynner med en introduksjon som dekker viktige teknikker for matlaging med frukt, som steking, poaching og puréing. Over 80 oppskrifter følger i kapitler som omhandler sitrusfrukter, bær, steinfrukter, frukter fra hager og vinmarker, pomefrukter, samt busker og stilker. Her kan du oppdage gleden og allsidigheten ved å lage mat med frukt, med oppskrifter som Polenta og Bjørnebærmuffins, Aprikos Muscat-terte, Pære- og Farrosalat, Stekt Andebryst med Svartkurrant og Makrell med Stikkelsbærkompott og Yoghurt. I tillegg finner du mange oppskrifter på syltetøy, sorbeter og iskrem. Mellom oppskriftene er det smakskjemaer og forslag til kombinasjoner for hver frukt, samt flere andre nyttige tips.