I Milwaukee, Wisconsin, følger vi Lou, en talentfull kokk som jobber hardt for å få sin kjære, men sliter restaurant Luella's til å blomstre. Hun balanserer den krevende hverdagen med smakfulle retter og en enda mer krevende forlovede, helt til en skjebnesvanger morgen der hun gjør et sjokkerende funn: han er sammen med en praksisstudent. På den andre siden av byen finner vi Al, en brittisk kritiker som skriver nedsettende anmeldelser av lokale spisesteder for avisen. Under pseudonym utfordrer han restauranter i området, men når han får et anonymt tips om Luella's, aner han ikke at han inntar restauranten på en av Lou's dårligste dager. Al's vurdering av restauranten er alt annet enn nådig: underkokt fisk, brent saus og distrahert servering. Når den kritiske anmeldelsen blir publisert, krysser skjebnen deres veier i en bar, der de to møter konsekvensene av hverandres handlinger. Dette er en herlig fortelling om misforståtte identiteter og en uimotståelig romantikk som utspiller seg i matens verden.