Når man snakker om Amalfi-kysten, er det umulig å ikke tenke på sitroner. Den søte, aromatiske og robuste Sfusato Amalfitano er en unik og smakfull sitrusfrukt som Gennaro Contaldo vokste opp med. Sitroner har alltid vært en del av hverdagen for lokalbefolkningen på Amalfi-kysten, og da Gennaro kom til Storbritannia for over 40 år siden, tok han med seg denne tradisjonen. Om det er et hint av sitronzest i morgenens espresso, eller sitronens helende egenskaper som hjelper ved mindre plager, eller til og med husholdningsoppgaver, sitroner har utallige anvendelser. Ingen del av sitronen går til spille – fruktkjøtt, hvitt og skall brukes i salater, saften dryppes over kjøtt, fisk og grønnsaker, mens den aromatiske zest gir en ekstra dimensjon til smaken i rettene. Selv bladene benyttes; de kan brukes til å pakke inn kjøtt, fisk og ost for å gi ekstra smak, eller de kan hakkes fint og brygges som en teinfusjon. Sitroner kan rense, oppfriske, konservere, 'koke' og legge til en livlig smak i rettene, samtidig som de gir farge og en oppløftende aroma.