Geographies of Food av Moya (University of Coventry UK) Kneafsey, Damian (University of Gloucestershire UK) Maye, Lewis (University of Hull UK) Hollow

Geographies of Food av Moya (University of Coventry UK) Kneafsey, Damian (University of Gloucestershire UK) Maye, Lewis (University of Hull UK) Hollow

Produktbeskrivelse

Hva er fremtiden for mat i lys av økende trusler fra klimaendringer, uttømming av naturressurser og økonomisk samt sosial ulikhet? Denne læreboken tar for seg denne viktige problemstillingen og undersøker de komplekse forholdene mellom mat, sted og rom. Den gir studenter en introduksjon til de moderne og fremtidige geografiene for mat, og belyser den kraftfulle rollen maten spiller i våre daglige liv. 'Geographies of Food' dykker ned i samtidige matutfordringer og kriser fra ulike vinkler, samt de mange løsningene som for øyeblikket foreslås. Med utgangspunkt i globale casestudier fra både Flertalls- og Mindretallsverdenen, analyserer boken de intrikate relasjonene mellom mennesker og prosesser på en rekke geografiske nivåer - fra forbrukernes kjøpsbeslutninger i britiske eller amerikanske supermarkeder, til matsikkerhet i Afrika sør for Sahara, og til høynivå politiske forhandlinger ved Verdens handelsorganisasjon, samt strategiene til store amerikanske og europeiske matprodusenter.

Prishistorikk

Lavest
429 KR
Høyest
461 KR
Gjennomsnitt
449 KR
Median
450 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Geographies of Food av Moya (University of Coventry UK) Kneafsey, Damian (University of Gloucestershire UK) Maye, Lewis (University of Hull UK) Hollow
GTIN/EAN/ISBN 9780857854582
Kategorier Bøker