Den 20. jubileumsutgaven av denne bestselgende kokeboken hyller camp cooking, skogstjenesten og bevaringen av offentlige områder i USA. Denne sjarmerende kokeboken, utgitt av National Museum of Forest Service History, feirer flere tiår med camp cooking utført av utallige skogstjenestemenn i felten. Boken byr på legendariske oppskrifter for retter tilberedt i Dutch oven, åpen ild og andre velsmakende spesialiteter som ble brukt daglig i de tidlige dagene av skogstjenesten. "Camp Cooking" inneholder dusinvis av oppskrifter, bilder og anekdoter som forteller historien om disse modige og standhaftige individene. Dedikerte rangerkoner forberedte måltider med begrensede ressurser mens de fulgte sine ektemenn i felten, og supplerer ofte med k-rasjoner tilberedt over åpen ild. I rustikke og avsidesliggende områder ble deilige, tidstestede retter tilberedt og servert, inkludert Dutch Oven Beer Bread, Parmesan-stappe poteter, Pioneer Night Stew og Creamy Pumpkin Pie. Boken har fått et nytt design, noe som gir leserne en enda bedre opplevelse av denne unike samlingen av oppskrifter.