Theodora FitzGibbons spalter i The Irish Times har lenge vært en uunnværlig lesning for alle med en interesse for matlaging. Med sin skarpe humor, livsglede og genuin kjærlighet til god mat, har hennes klassiske oppskrifter, som Julekaken og Barm Brack, blitt legendariske og flittig brukt i hjem over hele Irland og utover i flere tiår. I denne vakre samlingen oppdager Irlands mest spennende unge matforfatter, Donal Skehan, kunsten til Theodora. Han har valgt ut hennes aller beste retter og gir dem nytt liv gjennom sitt praktfulle fotografi. Livslange fans vil bli glade for denne erstatningen for sine slitte og mye brukte bøker (eller gamle avisutklipp), og en ny generasjon matelskere, akkurat som Donal, vil få anledning til å oppdage gleden ved Theodora FitzGibbon for første gang. Darina Allen bemerker: 'Theodora FitzGibbon bør huskes som en gigant i irske kulinariske kretser.' Nå har Donal Skehan virkelig fanget essensen av Theodora i denne fremragende samlingen.