Ønsker du å gå ned i vekt uten å gi slipp på favorittmatene dine? Drømmer du om å kvitte deg med godtesuget og gjenvinne energien? I boken "Glukoserevolusjonen – ta kontroll over blodsukkeret" har biokjemiker Jessie Inchauspé samlet smarte tips og enkle metoder for å nå disse målene. Visste du at måten du spiser på kan ha stor innvirkning på blodsukkeret ditt? Inchauspé avslører at rekkefølgen på maten kan spille en avgjørende rolle – for eksempel bør du alltid begynne med salaten. Hun utforsker overraskende fakta, som at hvitt sukker faktisk kan gi et mindre blodsukkerhopp enn honning, og at ikke alle karbohydrater er like. I mange år har vi vært opptatt av å kutte ned på fett og kalorier, men boken viser at de virkelig problematiske matvarene er de som forårsaker store blodsukkerstigninger. Gjennom inspirerende og lettfattelige presentasjoner, illustrasjoner og gjenkjennelige eksempler, gir "Glukoserevolusjonen" deg et nytt perspektiv på kosthold og helse. Dette er en bok som inspirerer til a-ha-opplevelser og gir verdifulle innsikter, og det er vanskelig å ikke bli fascinert av det nye og spennende innholdet.