RUSA BOOK AND MEDIA AWARD VINNER, FINALIST TIL MPIBA's EATING THE WEST AWARD, VINNER AV AMERICAN PHOTOGRAPHY 37, VINNER AV IPA INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY AWARD. 'Taste of Tucson' er anerkjent som en av de beste kokebøkene for året av Arizona Republic, Phoenix New Times, og Arizona Daily Star. Denne boken lærer deg å lage meksikansk mat på en Sonoran-måte! Den kjente forfatteren og fotografen Jackie Alpers tar leserne med på en kulinarisk reise tilbake til Tucson, hvor hver velsmakende oppskrift er knyttet til historier og fantastiske karakterer fra regionen. Pati Jinich, en anerkjent kokk og TV-programleder, beskriver boken som en fryd for sanser. Alpers deler ikke bare sine egne inspirerte oppskrifter, men også favorittretter fra 16 regionale kokker, samtidig som hun vever inn historien, mystikken og mytene fra området, og hvordan disse har formet maten til innbyggerne. Boken bygger på etablerte basisoppskrifter og gir nyttige veiledninger i å lage tacos, og inviterer leserne til å oppdage den unike matkulturen i Tucson.