Green Fire av Donna Gelb, Francis Mallmann, Peter Kaminsky
Produktbeskrivelse
I "Green Fire" presenterer Francis Mallmann en banebrytende tilnærming til grilling av grønnsaker og frukt, bygget på hans mangeårige erfaring og kreative lidenskap for smak. Denne ekstraordinære vegetariske kokeboken viser hvordan man kan tilberede grønnsaker og frukt over åpen ild, på en måte som mange ikke har sett før. Blant de inspirerende oppskriftene finner vi forfriskende, blisterte tomater som gir nytt liv til en klassisk Caprese-salat. Auberginer graves dypt ned i glørne i en teknikk kjent som rescoldo, hvor de blir grillet til de nærmer seg perfekt kremete tekstur, og toppes med en uimotståelig blanding av persille, chili og aioli. Sprø brusselspiralblader grilles og serveres med valnøtter, mens hele kål hjerter skjæres tykk, grilles som biffer og gnis med krydder for en smakfull mustard-fennikel skorpe. Fra mais, fennikel og artisjokker til rødbeter og squash - hele grønnsakriket utforskes i denne kraftfulle kokeboken, som fanger essensen av å tilberede mat over ild. Mallmann, den anerkjente patagonske kokken, kjent for sitt mesterverk med flammer og kjøtt, gir leserne en ny måte å oppleve vegetarmåltider på, og åpner døren til en verden av kraftige smaker og innovative metoder.