Kan en uskyldig bit hvitløk være ansvarlig for allergier, hudproblemer, angst, fordøyelsesproblemer eller hetetokter? Både hvitløk, grønnkål og andre matvarer med høyt svovelinnhold kan føre til betydelige helseproblemer, kroniske sykdommer og muligens til og med kreft hos personer som har vanskeligheter med å metaboliseres svovel. I denne banebrytende boken vil du oppdage: - Den viktige rollen svovel spiller for helsen - Hvordan miljøgifter kan ødelegge svovelmetabolismen - Det brede spekteret av helseeffekter forårsaket av nedsatt svovelfordøyelse - Hvordan spesifikke tarmbakterier driver prosessen, og hvorfor det ikke er nok bare å utrydde dem - De beste og dårligste kosttilskuddene for å håndtere dette problemet - Et kosthold, næringsprogram og avgiftningsplan for å få svovel til å fungere til din fordel igjen. Denne boken er for alle som har slitt med mystiske eller vanskelig-behandlede symptomer, særlig symptomer som ikke har blitt lindret av tidligere behandlinger. Nedsatt svovelmetabolisme er et problem som ligger bak mange kroniske tilstander.