Har du en lidenskap for å prøve nye, smakfulle og sunne måltider som krever minimalt med innsats og enda mindre oppvask? Da har du kommet til rett sted. Panini-pressen har lenge blitt sett på som en ensidig enhet, ofte kun brukt til å lage toastede smørbrød - noe som er veldig synd, for den er faktisk et av de mest effektive og alsidige kjøkkenredskapene. I denne boken viser vi hvordan panini-pressen kan brukes til å lage sunne måltider som er perfekte til frokost, lunsj, middag eller dessert. Og vi nevner i forbifarten at oppskriftene er utrolig enkle og tidseffektive. Gjennom boken vil du lære: * Frokostoppskrifter for panini-pressen (inkludert omeletter, hash browns, og en spansk chorizo- og pære-panini) * Lækre smørbrødoppskrifter (som Rueben-smørbrød og en deilig cubansk panini) * Fantastiske burgeroppskrifter (som jalapeño kalkunburgere og reke-slidere) * Og noen imponerende lunsjoppskrifter.