Svampe er fremtiden! I "Den store vilde svampekogebog" tar sankeekspert og kok Thomas Laursen oss med på en spennende reise inn i den danske naturen, der han deler sin omfattende kunnskap om de mange forskjellige svampene som vokser her. Med sin erfaring fra å samle svampe til noen av Danmarks beste restauranter, gir Laursen leserne muligheten til å oppdage både kjente og ukjente spisesvamper, som ikke bare er trygge å konsumere, men som også kan forvandle ethvert måltid til en gastronomisk opplevelse. Dette er mer enn bare en tradisjonell kokebok; det er en kreativ kokebok der svampene virkelig får stjernebehandlingen de fortjener. Thomas Laursen, som er en anerkjent urte- og svampesamler, kokk, iværksætter og foredragsholder, driver også virksomheten Wildfooding, som leverer vilde urter og svampe til anerkjente restauranter som Noma og Geranium. Her lærer du å utnytte de naturlige smaker fra naturen og videreføre dem til ditt eget kjøkken, og åpne opp for en ny verden av gastronomiske muligheter.