Produktbeskrivelse
Oppdag kunsten å bake ditt eget brød med veiledning fra den anerkjente skolen Le Cordon Bleu. Som en av verdens mest kjente kulinariske institusjoner, er Le Cordon Bleu kjent for kvaliteten på sine kurs, som henvender seg både til nybegynnere og erfarne kokker. Med over 20 skoler fordelt på fem kontinenter, er denne institusjonen den største innen gjestfrihetsutdanning globalt, med fokus på ledelse innen gjestfrihet, kulinariske kunstner og gastronomi. Lærerteamet består av spesialiserte kokker og bakere, mange av dem hedret med nasjonale eller internasjonale priser. Blant de mest kjente alumner fra 1940-tallet finner vi Julia Child, som også ble skildret i filmen 'Julie & Julia'. Boken inneholder 80 illustrerte oppskrifter fra forskjellige brødtyper, og disse er grundig forklart med steg-for-steg veiledninger og 1,450 fotografier. Oppskriftene er delt inn i syv kapitler, der du kan lære å bake tradisjonell baguette, surdeigsbrød, melkeboller, focaccia, ciabatta, pita, challah, croissanter, pain au chocolat, parisisk brioche, stollen, panettone, vanilje flan, kouign-amann, galette des rois og mye mer.