Le Cordon Bleu er et internasjonalt anerkjent institutt som har blitt synonymt med kulinarisk eksellens for både profesjonelle og amatørkokker. I denne nyeste boken kan du avdekke hemmelighetene fra Le Cordon Bleu sine konditorer og sjokolademakere, og lære å lage over 90 utsøkte oppskrifter. Dette inkluderer trøfler, praliner, marshmallows, berlingots, nougat, karamel og mer, samt alternativer med lavt sukkerinnhold og fantastiske dekorative stykker til spesielle anledninger. Boken inneholder et helt kapittel med trinn-for-trinn oppskrifter for alle essensielle teknikker, som sukkerkoking, temperering av sjokolade, og tilberedning av mandel- eller pralinepasta. Du vil også finne detaljerte og lettfattelige instruksjoner for de mest komplekse oppskriftene. * Konditori og sjokoladeproduksjon er forfinede områder innen gastronomi. * Lag dine egne søtsaker slik at du slipper å kjøpe kommersielt produserte produkter. * Takk vare de erfarne kokkene fra den prestisjetunge skolen, vil du oppdage en måte å lage sunnere søtsaker på.