Grub Street Publishing

South Wind Through the Kitchen

South Wind Through the Kitchen

Produktbeskrivelse

Før sin død i 1992 begynte Elizabeth David, sammen med redaktøren sin, Jill Norman, arbeidet med en samling kalt 'The Best of'. Dessverre ble prosjektet lagt på is på grunn av Elizabeths helse. I 1996 ble imidlertid ideen gjenopptatt da kokker, forfattere og mange av Elizabeths venner ble invitert til å velge sine favorittartikler og oppskrifter fra hennes verk. Bidragsyterne, som inkluderer noen av de mest anerkjente matforfatterne som Simon Hopkinson, Alice Waters, Sally Clarke, Richard Olney, Paul Levy og Anne Willan, delte ikke bare oppskrifter, men også notater som forklarte valgene deres, anekdoter og minner om Elizabeth. 'South Wind Through the Kitchen' er et resultat av denne samlingen av anbefalinger, og inkluderer utdrag og oppskrifter fra alle Elizabeth Davids bøker, inkludert 'A Book of Mediterranean Food', 'French Country Cooking', 'Italian Food', 'Summer Cooking' og 'French Provincial'. Dette verket står som en hyllest til hennes bidrag til matkunsten og gir leserne en unik mulighet til å gjenoppdage hennes innflytelse gjennom de valgte verkene.

Prishistorikk

Lavest
202 KR
Høyest
215 KR
Gjennomsnitt
208 KR
Median
206 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Grub Street Publishing
Navn South Wind Through the Kitchen
GTIN/EAN/ISBN 9781906502904
Kategorier Bøker