Tapas er de uimotståelige smårettene som tradisjonelt serveres med sherry i Sør-Spania. Disse rettene er ikke bare enkle og delikate, men også lette å forberede, noe som gjør dem ideelle for enhver anledning. I denne boken finner du en rekke oppskrifter som viser hvordan enkle ingredienser kan forvandles til mini-fester for smaksløkene. Blant oppskriftene finner du saltede mandler, brød med olivenolje og hvitløk, klippfisk, asparges med to sauser, sikori med blåmuggost, sopp med hvitløk og rosmarin, auberginepuré, bredbønner med skinke, tortilla, syltede sardiner, krydret makrell, lammekoteletter med paprika, biff i rødvin, potted game, kroketter, empanadas og mye mer. I tillegg får du nyttige råd og forslag til menyer som viser hvordan man kan kombinere tapas for å tilby måltider til enhver anledning – enten det er vår-, sommer-, høst- eller vinterfester, barnevennlige tapasfester, vegetariske tapasfester eller en meny med tapas som ikke krever matlaging.