For første gang utgitt i 1996 under tittelen "Everyone Eats Well in Belgium Cookbook" og med over 50 000 solgte eksemplarer, er Ruth Van Waerebeeks fantastiske samling av belgiske oppskrifter nå tilgjengelig igjen, etter stor etterspørsel, i en helt ny redesignet utgave med fargerik fotografi fra den internasjonalt anerkjente belgiske fotografen Regula Ysewijn, kjent som bloggeren Miss Foodwise. Belgia skiller seg ut som et land med flere tre-stjerners restauranter per innbygger enn noe annet land, inkludert Frankrike. Det er et sted hvor hjemmekokker, og det ser ut til at alle er dyktige hjemmekokker, bruker rikelig med tid på å tenke på, handle for, forberede, diskutere og feire mat. Belgianske retter er preget av kraftige påvirkninger fra Tyskland og Nederland, med urter fra middelalderens hager og tilbehør fra høyden av flamsk kultur. Belgisk mat er eleganse i form av komfortmat på sitt beste – sakte tilberedt, ærlig og beroligende. Det er søndagsmiddagen og en kontinentalt inspirert festmiddag.