Umut Sakarya, en av Danmarks mest anerkjente kokker, deler sine beste oppskrifter og insider-tips i sin debutkokebok "Guldskeen". Med en dyp forståelse av det danske kjøkken, guider han leserne gjennom kunsten å tilberede 50 klassiske danske retter, fra sprø svær til en perfekt brun saus som aldri skiller. Sakarya forteller om hva som kan gjøres enklere og hvilke råvarer og teknikker som virkelig fortjener ekstra oppmerksomhet. Hans kjærlighet til det danske kjøkken begynte da han som ung lærling fikk i oppgave å lage farserte porrer, og i 2015 ble han en nasjonal helt etter å ha vunnet Masterchef. Gjennom TV og sosiale medier har han blitt kjent for sine lekne kommentarer og imponerende matlagning. I dag driver han de populære restaurantene Guldkroen og Guldgrillen, hvor han og hans samarbeidspartner Frank Svärd serverer tradisjonelle måltider som ville fått enhver bestemor til å smile.