Føler du at tiden er en knapp ressurs når det kommer til å lage smakfull mat, men ønsker enkle løsninger? Da er 'Fra ovnen til bordet' kokeboken skreddersydd for deg. Denne kokeboken tilbyr en variert samling av oppskrifter som gjør det mulig å overlate mye av matlagingen til stekeovnen, slik at du kan servere deilige måltider laget fra bunnen av med naturlige ingredienser. Diana Henrys favorittmetode for matlaging er enkel og effektiv: saml alle ingrediensene i en ildfast form eller langpanne og la ovnens varmluft gjøre arbeidet. Resultatet er gyldne, smakfulle retter hvor smaken når nye høyder. Flertallet av oppskriftene her er laget i én form, men du vil også finne kreative forslag til tilbehør som kan stekes på en annen rille i ovnen samtidig. Oppskriftssamlingen spenner fra enkle hverdagsretter til festmåltider perfekt for venners lag, og den moderne tilnærmingen inkluderer et rikt utvalg av gryn, belgfrukter, grønnsaker, samt kjøtt og fisk. Kyllinglår, en av Dianas favoritter, er en av hovedingrediensene du vil bli kjent med i denne boken.