Gursli Berg

Kok & stek; lær deg alle de beste teknikkene

Kok & stek; lær deg alle de beste teknikkene

Produktbeskrivelse

«Kok & Stek» er en uunnværlig kokebok for matelskere som ønsker å mestre kunsten av varmebehandling av grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. Boken gir en grundig innføring i de essentielle teknikkene som kreves for å oppnå perfekte resultater, inkludert koking, posjering, blansjering, confitering, sous vide, pannesteking, braisering, ovnsteking, grilling og fritering. Leserne vil oppdage hvordan man oppnår en gylden brunfarge på fisken mens den forblir mør og saftig, samt strategier for å tilberede biff uten at den blir tør og smakløs. Boken gir også råd om hvordan man med hell kan steke lammestek eller oksekjøtt i ovnen over lengre tid, og hvordan man kan bevare grønnsakenes friske og livlige farger, selv etter koking. I tillegg til klare og instruktive forklaringer på grunnleggende kokkeforberedelser, presenterer «Kok & Stek» et variert utvalg av oppskrifter som spenner over mange ulike kjøkken. De enkle metodene beskrevet i boken vil inspirere både nybegynnere og erfarne kokker til å skinne på kjøkkenet. Denne boken er ikke bare en guidet utgave i hverdagsmatlaging, men også et essensielt redskap for festlige anledninger. Med ført håndtering av teknikkene beskrevet her, vil enhver kunne navigere i kjøkkenets utfordringer med letthet. «Kok & Stek» er ikke bare en kokebok; det er en drømmegave til alle som elsker å lage mat. Den forrige utgivelsen, «Saus og kraft», ble en stor hit, og har etablert seg som et standardverk for både amatører og profesjonelle. Boken har fått et velfortjent terningkast 5 av vinofil.no, og lover å bli en trofast følgesvenn for alle matentusiaster.

Prishistorikk

Lavest
546 KR
Høyest
599 KR
Gjennomsnitt
555 KR
Median
546 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Gursli Berg
Navn Kok & stek; lær deg alle de beste teknikkene
GTIN/EAN/ISBN 9788293311256
Kategorier Bøker