Boken 'Ernæring - Hånden på hjertet' er en omfattende og lettfattelig ressurs som gir en grundig innføring i de grunnleggende prinsippene innen ernæring, klinisk ernæring og hvordan ernæring påvirker livsstil og sykdommer. Den er spesielt utformet for sykepleiestudenter, men er også svært relevant for studenter innen andre helseprofesjoner som ambulansesjåfører, bioanalytikere, ergoterapeuter, ernæring og helse, farmasøyter, fysioterapeuter, jordmødre og radiografer. Denne fjerde utgaven inkluderer: * 18 oppdaterte kapitler som fokuserer på praksisnær ernæring for borgere og pasienter * Pedagogiske forklaringer som fremmer forståelse og sammenheng * Visuell formidling gjennom mange illustrasjoner, tabeller og modeller * Fagspråk som er direkte tilpasset klinisk praksis * Læringsbokser som fremhever essensielle temaer og gir relevante kliniske eksempler * Sjekklister for oversikt over sentrale fagbegreper * Test deg selv-seksjoner med varierte oppgaver og forståelsesspørsmål * En klar struktur med presise overskrifter og fremhevede nøkkelord * Kryssreferanser som binder sammen begreper på tvers av kapitlene.