Oppdag hvordan du kan berike kostholdet ditt med vekster fra hagen i boken "Fra hagens spiskammer". Med 51 forskjellige spiselige planter fra hagen, i kombinasjon med 88 deilige oppskrifter, viser forfatterne deg hvordan du kan utnytte naturens rikdom rundt deg. Enten du har en romslig grønnsakshage eller bare noen få blomsterbed, vil du bli overrasket over hva du faktisk kan spise. Fra chutney laget av rabarbra til salater med ringblomster og gelé laget av løvetannblomster, fremhever denne boken de skjulte matskattene i hagen din. Tulipanbladene kan til og med brukes til å sveipe inn rå laks for en smakfull forrett. Boken er en perfekt oppfølging av fjorårets suksess "Fra naturens spiskammer", og oppfordrer leserne til å utforske det spiselige mangfoldet som omgir dem. Både nybegynnere og erfarne hageeiere vil ha glede av de detaljerte beskrivelsene av hagevekstene, som gjør det enkelt å identifisere hver plante, samt de gjennomprøvde matoppskriftene. Anne Mæhlum, med sin erfaring som matstylist og lidenskap for hagearbeid, kombinert med det kreative blikket til fotograferne Jim Hensley og Nina Dreyer Hensley, gir denne boken en unik vinkel på hage og mat, og inspirerer deg til å hente måltidene fra din egen bakgård.