Oppdag den nyeste boken fra gindronningen Iben Diamant, kjent for sine tre tidligere bøker som har begeistret lesere og solgt over 60.000 eksemplarer. "Gin til den kolde tid" er en strålende oppfølger som tar deg med inn i den magiske verdenen av gin i vintermånedene og under juletid. Med en uovertruffen forståelse for gintrenden som har eksplodert på spiritusmarkedet, gir Iben deg inspirerende oppskrifter som passer perfekt til anledningen. Her finner du nydelige G&T-oppskrifter med julevri, smakfulle gincocktails for kalde dager og forfriskende varme gindrinks som vil imponere gjestene dine. Boken inneholder også en praktisk miniguide til julegarnish, slik at du kan gi drinksene dine et personlig preg. Iben Diamant vet hvordan man kombinerer spiritus med mat, og i denne boken gir hun deg innovative måter å integrere gin i tradisjonelle retter, som en spennende nyvinning til det klassiske kalde bordet. Følg med på denne smakfulle reisen i ginens univers og bli godt rustet til å skape minnerike øyeblikk i vintermørket.