I "Spis med" deler kokken Eva Hurtigkarl sin lidenskap for matlaging og gjestfrihet. Som medlem av en kokkefamilie har hun alltid vært omgitt av hjemmelaget mat og festlige sammenkomster. Nå tar hun på seg rollen som vertinne, og mestrer kunsten å holde en middag der hun samtidig har overskudd til sine gjester. Med de to enkle ordene, 'spis med', inviterer hun til åpenhet og fellesskap rundt bordet. Boken inneholder 44 varierte oppskrifter, som spenner fra impresjonerende festretter til hverdagslige måltider og budsjettvennlige alternativer. I tillegg til oppskrifter, gir Eva gode, kreative og festlige ideer for å heve stemningen rundt middagsbordet. Hennes evne til å kombinere farger, mønstre og symmetri på tallerkenen speiler hennes personlige stil, hvor hun oppfordrer leserne til å "låne" hennes fargerike triks, men alltid huske at mat er en kjærlighetsgave. I tillegg til sitt arbeid med boka, er Eva Hurtigkarl også kjent for sine fargerike lunsjer og motefester for det anerkjente mote-merket Ganni, og har tidligere hatt erfaring fra kjøkken på Ibiza. "Spis med" er ikke bare en kokebok, men en hyllest til matens evne til å knytte mennesker sammen.