Når prisene stiger, rentene øker, og kostnadene truer i horisonten, er det lett å gi opp håpet om å spise godt uten å tømme lommeboken. Men frykt ikke – hjelp er her! I "Suppe på en spiker" avslører Klaus og Sara Døscher hemmelighetene bak hvordan du kan lage en rekke smakfulle og rimelige middager. Boken viser deg hvordan vanlige råvarer kan forvandles til gastronomiske opplevelser. De ukjente hverdagshjeltene i kjøleskapet, som rimelige kjøttstykker, kan, med litt tålmodighet, tilberedes til møre og smakfulle retter. Fra fargerike rotgrønnsaker til delikate blåskjell og perfekt stekt sei med spinat, løk og epler – her er det noe for enhver smak. Til og med hermetikk kan bli til en kulinarisk fest, hvis det brukes på riktig måte. Dette er matopplevelser du kan unne deg selv en hvilken som helst dag i uken, og med disse oppskriftene kan du nyte gode måltider uten å sprenge budsjettet. I tillegg får du tips om utvalgte viner fra VGs egen vinskribent, Sara Døscher, som deler sine over 20 års erfaring som sommelier og forfatter. Bla om, bli mett, og spar penger – det har aldri vært enklere å spise som en konge!