I "Frøken Jensens Kogebog" finner du et nøye utvalgt sortiment av de mest smakfulle oppskriftene på sauser og tilbehør. Denne klassiske kokeboken presenterer de tradisjonelle brune sausene som komplementerer retter som biff, frikadeller, and og flæskesteg, blant annet rødvinssaus, pannesaus, BBQ-saus og vilt saus. Du vil også oppdage de delikate hvite sausene; bechamel, bearnaise, hollandaise og mousseline, samt tips for å lykkes med disse. Boken inneholder videre oppskrifter på sauser med løk, tomater, stikkelsbær og sopp, samt kalde alternativer som urtesaus, rævesaus og cumberlandsauce. I tillegg får du oppskrifter på pepperrotsaus, salsa og urtepreparert smør. Siden den først ble utgitt i 1901 har "Frøken Jensens Kogebog" vært en uunnværlig basis i danske hjem, og med over en million solgte eksemplarer har den satt sitt preg på mange middagsselskaper. Med de reviderte oppskriftene i boken møter Frøken Jensen de moderne familiers behov og matvaner, og sikrer deg gode måltider hver gang.