«Ancient Wisdom, Modern Kitchen» er en prisbelønt kokebok som tok hjem utmerkelsen i kategorien Cookbooks: International ved de internasjonale bokprisene i 2010. Denne boken avdekker de 3 000 år gamle hemmelighetene fra østlige helsemessige tradisjoner og viser hvor enkelt det er å integrere dem i ditt daglige liv. Boken er både underholdende og lettvint å bruke, og byr på et vell av smakfulle oppskrifter, interessante anekdoter om ulike urter og matvarer, samt all nødvendig informasjon for å skaffe ingrediensene, selv om du aldri har hørt om lotusfrø eller lotusposisjonen. Gjennom boken fremheves spesielle «superfood»-ingredienser som gojibær, i tillegg til mer kjente matvarer som ingefær, hvitløk og mynte. Boken inkluderer også uunnværlig informasjon, som en oversikt over tradisjonell kinesisk medisin, urter og matterapi, detaljer om 100 sunne asiatiske ingredienser, samt helbredende oppskrifter for vanlige helseproblemer som tretthet, overgangsalder, høyt kolesterol, vektkontroll og diabetes.