I boken 'Bismillah, Let's Eat!' tar den populære Toronto-baserte hijabi fitnessinfluenceren og coachen Zehra Allibhai oss med på en kulinarisk reise inspirert av hennes østafrikanske og indiske røtter. Tittelen henviser til den meningen muslimene har før de spiser: 'BISMILLAH', som oversettes til 'Jeg begynner i Guds navn', en form for bordbønn før måltidet. Allibhai utfordrer våre tanker om familiemat og viser hvordan man kan skape sunne, smakfulle retter som samler familien. Hennes egen utvikling innen matlaging begynte med hennes indiske, kenyanske familie og har videreutviklet seg gjennom kulinariske opplevelser med mannen sin og som mor og fitnessinfluencer. Hun har skapt en kokkestil som er både smakfull, enkel og helsefremmende – og over alt, ment for å deles med glede. 'Bismillah' er en imponerende kombinasjon av livsstil og kokebok, hvor oppskriftene står i sentrum. Allibhais kjøkken er åpent for alle; hun fokuserer på å lage gode måltider ved å gjenskape retter fra sin indiske og østafrikanske bakgrunn, og tilbyr sunne og brukervennlige oppskrifter for hele familien. Gjennom sitt arbeid har hun raskt innsett at kvinner er ivrige etter å lære av hennes erfaringer.