Lurer du på hva du skal lage til middag? Si farvel til Tofurkey! Med denne første kokeboken fra VegNews Magazine's 2015 Company of the Year, Field Roast, får du anledning til å utforske en verden av deilige, mettende veganske oppskrifter med såkalte 'kornkjøtt'-retter. Field Roast Grain Meat Co. ble etablert i 1997 i Seattle, Washington, og spesialiserer seg på å lage kunstnerisk utformede veganske kjøttalternativer laget av ekte ingredienser og tradisjonelle matlagingsmetoder. Kokken Tommy McDonald deler grunnleggende teknikker og prosesser som gjør det mulig for leseren å lage sine egne veganske kornkjøttprodukter, fra pølser til fylte steker, hjemme. Boken inkluderer oppskrifter for både hverdagsretter som sandwicher, burgere og kjøttkaker, samt festretter som den populære Celebration Roast. Med 100 fleksible oppskrifter kan du velge mellom å lage dine egne kjøttalternativer eller bruke Field Roast sine produkter. Disse inkluderer kornkjøtt og Chao ikke-mjølkeoster, og er ikke soyabaserte; i stedet fremstilles de med vital hvete gluten, grønnsaker og krydder – naturlige ingredienser for en autentisk og smakfull opplevelse. Field Roast tilbyr en stadig voksende serie med produkter, herunder steker, pølser, påleggsbiter, brød og til og med frankfurter.