Oppdag den skjulte epidemien som kan gjøre deg syk, og en velsmakende, matbasert program som kan hjelpe deg med å helbrede deg selv. Candida-gjær er en normal del av en sunn fordøyelseskanal. Men når kroppens indre balanse mellom 'gode' bakterier og andre organismer blir forstyrret, kan candidaveksten komme ut av kontroll, noe som resulterer i en rekke andre symptomer som kronisk tretthet, fordøyelsesplager, hudforhold og allergier. Den gode nyheten er at nøkkelen til å gjenvinne balansen kan ligge i ditt eget kjøkken. Helse- og velværebloggeren Ricki Heller og funksjonell ernæringsfysiolog Andrea Nakayama avmystifiserer denne utfordrende tilstanden og deler et matbasert program som hjelper deg med å få kroppen tilbake på sporet. 'Living Candida-Free' er en praktisk og tilgjengelig veileder som tilbyr: et tilpassbart tre-trinnsprogram med en valgfri hurtigstartplan, strategier for enkelt å overgå til å spise anti-candida på en lettvint måte, samt tips for å fylle opp spiskammeret med lister over viktige ingredienser og substitutter.