Naked Wine er en bok som avdekker vinens grunnleggende essens, slik den egentlig var ment å være: sunn, spennende, provoserende, pulsende, sanselig og ren. Naturlig vin, som Feiring omtaler, står i kontrast til mange av dagens New World-viner. Forfatteren kritiserer disse vinene for å være overmodne, overmanipulerte, og overdrevne, og hun argumenterer for at kvalitetige (og muligens storslåtte) viner fortsatt kan lages, forutsatt at vinmakerne lytter mer til naturen enn til markedsførere, og stopper bruken av tilsetningsstoffer og kjemikalier. Men å la vinen lage seg selv er vanskeligere enn man skulle tro. For tre år siden tok Feiring på seg en utfordring om å prøve seg som naturlig vinmaker. I Naked Wine deler hun sine opplevelser, som spenner fra rolige stunder til voldsomme øyeblikk, alltid med en avslørende tilnærming. Hun tar leseren med inn i de skjulte hjørnene av den spennende, moderne – men egentlig århundregamle – verdenen av naturlig vin.