Med mer enn 1 million solgte eksemplarer av de tre foregående utgavene, er "The New Glucose Revolution" en uunnværlig guide for alt som omhandler glykemisk indeks (GI). Den nyeste, fjerde utgaven er grundig revidert og oppdatert, og bygger på de mest aktuelle vitenskapelige funnene knyttet til GI og helse. Boken inkluderer nå nye kapitler som omhandler pre-diabetes, graviditet og hjertehelse. Den byr også på enkle og smakfulle oppskrifter, samt ukentlige menyer med lav-GI-alternativer. I tillegg presenteres GI-verdier for over 900 ulike matvarer og drikker, inkludert informasjon om mettet fett og karbohydratinnhold. Boken kommer på bakgrunn av Dr. David Jenkins' banebrytende GI-studie, som er en av de største og lengste undersøkelser av hvordan matvarer med lav GI påvirker helsen. Dette er det rette tidspunktet for å ta i bruk og opprettholde en livsstil med lav glykemisk indeks. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, håndtere diabetes, samt forbedre blodsukkernivåer, hjertehelse og generelt velvære, er dette boken for deg.