Sliter du med å finne riktig mat? Usikker på næringsverdiene i kommersiell mat? Synes du at 'overdrevent sunne' retter smaker ustyrtelig? Har du problemer med å redusere sukkerinnholdet? Mange bøker om diabetes gir enten lite relevant informasjon eller er underbygget av utilstrekkelig forskning. Faktisk viser det seg at 9 av 10 personer med diabetes Type 2 mislykkes med å opprettholde et sunt blodsukkernivå på grunn av feil kostholdsvalg. Hvorfor ikke ta saken i egne hender og lage maten selv? I boken "Diabetes Type 2 Cookbook: Fantastiske, sunne og deilige oppskrifter for diabetikere" viser Sierra A. May at livet med diabetes ikke nødvendigvis må være smakløst og kjedelig. Med deilige oppskrifter for frokost, lunsj, middag og til og med dessert, beviser Ms. May at man kan nyte god mat som også er bra for helsen. For ikke så lenge siden føltes en diagnose av Type 2 Diabetes som om verden raste sammen. Pasientene ble pålagt å ta medisinen sin daglig og 'være forsiktige med hva de spiser', men kostholdsanbefalingene var ofte vage og til tider motstridende. I dag, med økt kunnskap om ernæring, kan vi tilby tryggere og mer smakfulle alternativer til diabetikere.