Handbook of Nutrition and the Kidney av William E MD Mitch, T. Alp Ikizler
Produktbeskrivelse
Utvalgt som en Doody's Core Title for 2022 og 2023! Den syvende utgaven av "Handbook of Nutrition and the Kidney" er revidert og oppdatert av eksperter innen både nefrologi og klinisk ernæring. Denne boken gir praktisk og klinisk relevant informasjon for å imøtekomme de ernæringsmessige behovene til pasienter med akutt og kronisk nyresykdom. Med en balansert kombinasjon av konsise og dyptgående kapitler er boken fylt med tabeller og diagrammer som gir en visuell fremstilling av ernæringsprinsipper og gjør det enkelt å finne essensiell informasjon raskt. Den dekker omfattende daglige ernæringskrav som proteiner, vitaminer, mineraler, lipider, fettsyrer og mer. Boken er spesielt nyttig for leger, kostholdseksperter, sykepleiere og alle som arbeider med pasienter rammet av kronisk nyresykdom (CKD), hemofiltrasjon (HD), peritonealdialyse (PD) og nyretransplantasjoner. Hvert kapittel inneholder tabeller og figurer som tydelig demonstrerer viktige ernæringsprinsipper. I tillegg presenteres enkle menyeksempler med ingredienslister og kostholdsanbefalinger, noe som gjør det lettere for helsepersonell å bistå pasientene i deres kostholdsvalg.